enda

Mathias Holmgren Hassing

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dobbeltspil 2018 Rekvisitør DK/Spillefilm
Alle for tre 2017 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Regi Tv-serie
Idealisten 2015 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Broen 3 2015 Chefrekvisitør Tv-serie
Fasandræberne 2014 Rekvisitør DK/Spillefilm
Dicte 1 2013 Chefrekvisitør Tv-serie
Tarok 2013 Rekvisitør DK/Spillefilm
Forbrydelsen III 2012 Chefrekvisitør Tv-serie
Dirch 2011 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Limbo 2011 Rekvisitør Tv-serie
Kvinden der drømte om en mand 2010 Rekvisitør DK/Spillefilm
Headhunter 2009 Rekvisitør DK/Spillefilm
Superbror 2009 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Rekvisitør Tv-serie
Spillets regler 2008 Rekvisitør DK/Spillefilm
Cecilie 2007 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Klinteskoven 2007 Rekvisitør DK/Dokumentarfilm
Guldhornene 2007 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Fighter 2007 Påklæder, Set rekvisitør DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Regi Tv-serie
Lotto 2006 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Bag det stille ydre 2005 Chefrekvisitør, Special effects DK/Spillefilm
Den store dag 2005 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Tid til forandring 2004 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.