enda

Mathilde Bang

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ser du månen, Daniel 2019 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Kostumeassistent Tv-serie
En vred mand 2015 Kostumedesigner DK/Kort fiktion
Rita 3 2015 Kostumeassistance Tv-serie
Norskov 1 2015 Kostumeassistent Tv-serie
Trekanter af lykke 2014 Kostumier DK/Kort fiktion
Dicte 2 2014 Kostumeassistent Tv-serie
Bankerot 2014 Produktionsassistent Tv-serie
Tvillingerne & julemanden 2013 Kostumier Tv-serie
Koma 2006 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.