enda

Mette Mailand

Producer. Mette Mailand har produceret en lang række dokumentarfilm og -serier, hovedsageligt til tv. Blandt disse er 'Shanne og veninderne' (2012), 'Klassekabalen' (2015), 'Hassan og ramadanen' (2017) og 'Mit livs konfirmation' (2018). Hun har tidligere også produceret julekalenderen 'Jul på Vesterbro' (2003) og fantasy-serien 'Barda' (2006).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Madison midt imellem 2020 Producer DK/Dokumentarfilm
Mit livs konfirmation 1:2 2018 Producer Dokumentarserie
Mit livs konfirmation 2:2 2018 Producer Dokumentarserie
Hassan og ramadanen 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
Børnesoldatens nye job 2016 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 2015 Producer Tv-serie
Klassekabalen 1 - Klassefest 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 2 - Fællesleg 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 3 - Pigeproblemer 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 4 - Lejrskole 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 5 - Kærester 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 6 - Hård tone 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Forsøget 2014 Produktion DK/Dokumentarfilm
Mobbet 2014 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 1:3 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 2:3 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 3:3 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Succesjægerne 2012 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Et forbandet år 2012 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Shanne og veninderne 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Shanne 2:5 - Seks uger uden Emma 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Shanne 1:5 - Alene i klassen 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Shanne 3:5 - En helt ny klasse 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Shanne 4:5 - Skænderier med Emma 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Shanne 5:5 - Nye og gamle venner 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Grantræet 2011 Line producer DK/Kort fiktion
Mand eller mus 2010 Produktion DK/Dokumentarfilm
Christas mareridt 2010 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Anklaget for mord 2010 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Climaniacs 2009 Producer Antologi
100 års opvarmning 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Adam og Eva 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
En fisks lange rejse 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Et grønt skridt frem 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
På sporet af elbilen 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Rejsecirkus 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Sandheden bag den grønne benzin 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Vejrmanden 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Opfindelsen af Dr. Nakamats 2009 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
The Madrid Connection 2007 Produktion DK/Dokumentarfilm
Barda - et rollespil 2006 Producer Tv-serie
Jul på Vesterbro 2003 Producer Tv-serie
Drømme med deadlines - en genfortælling 2003 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Min morfar forfra 2002 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Amsterdam, IDFA 2013-11-20 Shanne og veninderne
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.