enda

Michael Hegner

(1966 – )

Instruktør og animator.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gummi T 2012 Instruktion, Tømrer, Mand på torv, Additional textures DK/Spillefilm
Ninjago: Masters of Spinjitzu 2012 Instruktion Tv-serie
Niko og de flyvende rensdyr 2008 Instruktion U/Spillefilm
Den grimme ælling og mig 2006 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Hjælp! Jeg er en fisk 2000 Instruktion, Stemmeinstruktør DK/Spillefilm
Forunderlige Frede 1996 Animationsstoryboard Tv-serie
Jungledyret 1993 Animation DK/Spillefilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Børnejuryens 1. Pris, Animation 2000 Chicago Int. Children's Film Festival 2000 Hjælp! Jeg er en fisk
Hædrende Omtale 2007 Stockholm Film Festival Junior 2007 Den grimme ælling og mig
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Buenos Aires Festival de Cine Independiente 2013-04-10 Gummi T
Malmö, BUFF 2013-03-11 Gummi T
Tel Aviv International Children's Film Festival 2007-10-10 Den grimme ælling og mig
Discovery - Scotland's Int. Film Fest for Children & Young People 2007-10-09 Den grimme ælling og mig
Rio de Janeiro Brazilian Int. Children´s Film Festival 2007-09-07 Den grimme ælling og mig
Sarajevo Film Festival 2007-08-17 Den grimme ælling og mig
Melbourne Film Festival 2007-07-25 Den grimme ælling og mig
Giffoni Film Festival 2007-07-12 Den grimme ælling og mig
Annecy, Festival Int. du Film d'Animation 2007-06-11 Den grimme ælling og mig
Kristiansand International Children's Film Festival 2007-04-24 Den grimme ælling og mig
Stockholm Film Festival Junior 2007-04-15 Den grimme ælling og mig
Malmö, BUFF 2007-03-13 Den grimme ælling og mig
New York International Children's Film Festival 2007-03-02 Den grimme ælling og mig
Dubai International Film Festival 2006-12-10 Den grimme ælling og mig
Toronto International Film Festival 2006-09-07 Den grimme ælling og mig
Rio de Janeiro Film Festival 2002-09-26 Hjælp! Jeg er en fisk
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.