enda

Michael Jørgensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Beyond 2011 Teknisk support U/Spillefilm
Skyskraber 2011 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Parterapi 2010 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
R 2010 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Karla og Katrine 2009 Teknisk support DK/Spillefilm
Se min kjole 2009 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Oldboys 2009 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Manden med de gyldne ører 2009 Postproduktionsassistent Tv-serie
Superbror 2009 Teknisk supervisor DK/Spillefilm
To verdener 2008 Teknisk support DK/Spillefilm
Linas hemmelige bog 2007 Teknisk avid-support U/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Avid-support DK/Spillefilm
Lotto 2006 Teknisk support DK/Spillefilm
Supervoksen 2006 Teknisk support DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Klippeassistent DK/Spillefilm
Fidibus 2006 Avid-support DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Teknisk avid-support DK/Spillefilm
Den store dag 2005 Klippeassistent DK/Spillefilm
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Teknisk backup DK/Spillefilm
Babylonsjukan 2004 Klippeassistent U/Spillefilm
Lykkevej 2003 Klippeassistent DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Klippeassistent Tv-serie
Reconstruction 2003 Klippeassistent DK/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Klippeassistent DK/Spillefilm
Olsen-bandens sidste stik 1998 Avid-support DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.