enda

Michael Moritzen

(1954 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bedrag 1 2016 Fondsbørsdirektør Tv-serie
Idealisten 2015 Direktør for Udenrigsministeriet DK/Spillefilm
Arvingerne 2 2015 Svend Tv-serie
Arvingerne 1 2014 Svend Tv-serie
Flyvemaskiner 2013 Bulldog U/Spillefilm
Broen 2 2013 Niels Tv-serie
Sover Dolly på ryggen? 2012 Læge DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 PET-mand Tv-serie
G-force 2009 Hr. Saber U/Spillefilm
Superbror 2009 Nabo DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Morten Weber Tv-serie
Rich Kids 2007 Preben DK/Spillefilm
Daisy Diamond 2007 Mikael DK/Spillefilm
Drabet 2005 Povl DK/Spillefilm
Oh Happy Day 2004 Kjell, korleder DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Ulrik Tv-serie
Okay 2002 Synsmand DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Læge Tv-serie
Græsrødderne 1998 Finn U/Spillefilm
Albert 1998 Leopold DK/Spillefilm
Idioterne 1998 Mand fra kommunen DK/Spillefilm
Når mor kommer hjem... 1998 Skoleinspektør DK/Spillefilm
Dragen 1996 Evas far DK/Kort fiktion
Bryggeren 1996 Peter Jerndorff Tv-serie
Riget 1994 Ørelæge DK/Spillefilm
Længe leve friheden 1993 Medvirkende Tv-film
De nøgne træer 1991 Christian DK/Spillefilm
Springflod 1990 Sagsbehandler DK/Spillefilm
Lad isbjørnene danse 1990 Optiker DK/Spillefilm
Minder fra Transsylvanien 1989 Claras far DK/Kort fiktion
Dansen med Regitze 1989 Børge som ung DK/Spillefilm
Kaj Munk 1986 Anthon Tv-serie
Det er så synd for farmand 1968 Piccolo DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.