enda

Mikael Birkkjær

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mercur 2017 Peter Nielsen Tv-serie
Sorgenfri 2016 Casper DK/Spillefilm
Bedre skilt end aldrig 2016 Nicolaj Tv-serie
All Inclusive 2014 Mogens DK/Spillefilm
Borgen 3 2013 Philip Christensen Tv-serie
Værelse 304 2011 Kasper DK/Spillefilm
Borgen 2 2011 Philip Christensen Tv-serie
Smølferne 2011 Gævesmølf U/Spillefilm
Borgen 1 2010 Philip Christensen Tv-serie
Forbrydelsen II 2009 Ulrik Strange Tv-serie
Flugten 2009 Claes Kielland DK/Spillefilm
Sommer 2008 Adam Sommer Tv-serie
Springet 2005 Tobias DK/Spillefilm
Lad de små børn... 2004 Claes DK/Spillefilm
Oh Happy Day 2004 Carsten DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Jessen Tv-serie
Skybrud 1999 Medvirkende Tv-film
Fyrtårnet 1998 Felix Tv-film
Dragen 1996 Morbror DK/Kort fiktion
Verden er vaad og lys 1995 Medvirkende Tv-film
Harmony 1995 Medvirkende DK/Kort fiktion
Købt eller solgt 1994 Medvirkende Tv-film
Skønheden og udyret 1991 Udyret U/Spillefilm
Begær, lighed og broderskab 1990 Christian Lange Tv-serie
Een gang strømer... 1987 Medvirkende Tv-serie
Ansigterne 1986 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.