enda

Morten Groth Brandt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Norskov 2 2017 Lyddesign Tv-serie
In the Dark Room 2016 Lyddesign DK/Kort fiktion
Bedrag 2 2016 Lyddesign Tv-serie
Bedrag 1 2016 Lyddesign Tv-serie
Godless 2016 Lydmix, Dialogklipper U/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Lyddesign DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Lyddesign Tv-serie
Rosita 2015 Lyddesign DK/Spillefilm
Et hjem i verden 2015 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Drengen med guldbukserne 2014 Lydeffektklipper U/Spillefilm
The Man Who Saved the World 2014 Lyd DK/Dokumentarfilm
Arvingerne 1 2014 Lyddesign Tv-serie
Jagten 2013 Musikmix DK/Spillefilm
Krigskampagnen 2013 Lyd DK/Dokumentarfilm
Borgen 3 2013 Lyddesign Tv-serie
Labrador 2012 Lyddesign DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Lyd, Musik-supervisor DK/Spillefilm
Tro, Håb og Sex 2011 Lyd DK/Kort fiktion
Hun synger 2011 Lyd DK/Dokumentarfilm
Ballroom dancer 2011 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Borgen 2 2011 Lyddesign Tv-serie
Fini 2010 Lyd DK/Dokumentarfilm
Eksperimentet 2010 Tonemester DK/Spillefilm
Borgen 1 2010 Lyddesign Tv-serie
Smukke mennesker 2010 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Camping 2009 Lyd, Boom operator DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 Lyd Tv-serie
Headhunter 2009 Tonemester (postproduktion), Tonemester DK/Spillefilm
Velsignelsen 2009 Tonemester DK/Spillefilm
Får 2009 Tonemester DK/Kort fiktion
Det arabiske initiativ 2008 Lyd DK/Dokumentarfilm
Comeback 2008 Tonemester DK/Spillefilm
Maj & Charlie 2008 Tonemester Tv-serie
Gå med fred Jamil 2008 Lydoptagelser DK/Spillefilm
Verden i Danmark 2007 Lyd, Tonemester DK/Dokumentarfilm
Den første kærlighed 2007 Lyd DK/Dokumentarfilm
Klinteskoven 2007 Lyd DK/Dokumentarfilm
Frederikke 2007 Tonemester (postproduktion) DK/Kort fiktion
Mig og dig 2006 Lyd DK/Dokumentarfilm
Ringen 2006 Lyd DK/Dokumentarfilm
Blodsøstre 2006 Lyd DK/Kort fiktion
Liv 2006 Lyd DK/Kort fiktion
Supervoksen 2006 Tonemester DK/Spillefilm
Første person ental 2006 Lydkonsulent DK/Kort fiktion
Pige med mobil 2005 Lyd DK/Dokumentarfilm
Guerrilla girl 2005 Lyd (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Jeg dig elsker 2005 Lydmix DK/Dokumentarfilm
Deadline 2005 Lydmix DK/Kort fiktion
In Transit 2005 Toneassistent DK/Kort fiktion
Exit 2004 Lyd DK/Kort fiktion
Bus 2004 Lyddesign DK/Kort fiktion
Punk, håb og kærlighed 2003 Lyd DK/Dokumentarfilm
Lette gentagelser 2002 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Legekammeraten 2001 Musik DK/Kort fiktion
Herretoilettet 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Dystopia 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Løjserne 2001 Lyd Tv-film
Lines Dyder 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Skymaskinen 2000 Musik DK/Kort fiktion
Frøken Sofie 2000 Lyd DK/Kort fiktion
The Uncovering of Mary Willumsen 2000 Lydmix DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.