enda

Morten Hauch-Fausbøll

(1961 – )

Skuespiller. Født 3/4 1961.

Bror til Søren Hauch-Fausbøll.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Undtagelsen 2019 Henrik DK/Spillefilm
Vildheks 2018 Stemme DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Overretssagfører Hesselager DK/Spillefilm
I fars hænder 2017 Niels Vinge i Værkstedet DK/Dokumentarfilm
Du forsvinder 2017 Jan Sittelmann DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Sofies far DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Tommy Tv-serie
9. april 2015 Major Fladsaa DK/Spillefilm
Postmand Per - Filmen 2014 Pastoren U/Spillefilm
Heartless 1 2014 Præst Tv-serie
The Spiral 2012 Paul Grønkjær Tv-serie
You & Me Forever 2012 Anders (Lauras far) DK/Spillefilm
Broen 1 2011 Anders Tv-serie
Caroline - den sidste rejse 2010 Christian DK/Spillefilm
Knorten gifter sig 2010 Stemme U/Spillefilm
Headhunter 2009 Medvirkende DK/Spillefilm
Panser 2008 Michael DK/Kort fiktion
Den du frygter 2008 Hr. Jørgensen DK/Spillefilm
Album 2008 Allan Tv-serie
Der er ingen ende på Vejle 2007 Politibetjent DK/Kort fiktion
Hvid nat 2007 Advokat Erik Møller DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Thomas Hansen Tv-serie
Hotellet 2000 Eddie Hansen Tv-serie
Rejseholdet 2000 Bjørn Tv-serie
Juletestamentet 1995 Hubert, mellemste bror Tv-serie
Cecilia 1991 Esben Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.