enda

Morten Holst

(1982 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I krig & kærlighed 2018 Fængselsvagt DK/Spillefilm
Altmuligmand 2017 Jessica Real DK/Kort fiktion
3 ting 2017 Carsten DK/Spillefilm
Underverden 2017 Morten DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Executive producer DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Jimmy DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Gruppeleder DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Ricco Tv-serie
Kys mig farvel 2015 Mand DK/Kort fiktion
Guldkysten 2015 Guvenør DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Pede Tv-serie
Kapgang 2014 Tjener DK/Spillefilm
Spidse albuer, blødende knæ 2013 Nicklas DK/Kort fiktion
En kongelig affære 2012 Hofmarskal DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Harvy Jensen DK/Spillefilm
Til alle mine venner 2010 Sonny DK/Kort fiktion
Broderskab 2010 Patrick DK/Spillefilm
Mina 2008 Martin Skovgaard DK/Kort fiktion
D+R 2007 Medvirkende DK/Kort fiktion
Den sorte Madonna 2007 Gommen DK/Spillefilm
Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri 2007 Stemme DK/Spillefilm
Under bæltestedet 2006 Tjener DK/Kort fiktion
I en villa 2005 Christian DK/Kort fiktion
Min mors kærlighed 2005 Sygeplejerske DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.