enda

Morten Kildegaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De standhaftige 2016 Belysningsmester DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Belyser DK/Spillefilm
Dicte 1 2013 Belyser Tv-serie
Antboy 2013 Belysningsmester, 2. unit DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Prelight studie DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Belyser DK/Spillefilm
Superbror 2009 Belyser DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Frederikke 2007 Belyser DK/Kort fiktion
Krummerne - så er det jul igen 2006 Belyser DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Belyser Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.