enda

Morten Søborg

(1964 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De forbandede år 2019 Fotograf DK/Spillefilm
Mord uden grænser 2015 Fotograf Tv-serie
Serena 2014 Cheffotograf U/Spillefilm
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Kamera set-up DK/Dokumentarfilm
Fuglejagten 2012 Foto DK/Spillefilm
Chernobyl diaries 2012 Foto U/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Fotograf DK/Spillefilm
Sønner af Norge 2011 Foto U/Spillefilm
Anstalten 2011 Foto Tv-serie
Bag Blixens maske 2011 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Hævnen 2010 Foto DK/Spillefilm
Valhalla Rising 2009 Foto DK/Spillefilm
Gaven 2008 Foto DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Fotograf DK/Spillefilm
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Foto DK/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 Foto DK/Spillefilm
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Foto DK/Spillefilm
Freeway 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
Brødre 2004 Foto DK/Spillefilm
Pusher II 2004 Foto DK/Spillefilm
Niceland 2004 Foto U/Spillefilm
Regel nr. 1 2003 Foto DK/Spillefilm
Med ret til at dræbe 2003 Foto DK/Dokumentarfilm
Små ulykker 2002 Foto DK/Spillefilm
Elsker dig for evigt 2002 Foto DK/Spillefilm
De lutrede 2002 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Monas verden 2001 Foto DK/Spillefilm
På Ama'r 2001 Foto DK/Kort fiktion
Escape - Flugten fra ensomheden 2001 Manus, Foto, Lys DK/Kort fiktion
Fruen på Hamre 2000 Foto DK/Spillefilm
Hånden på hjertet 2000 Foto U/Spillefilm
Bleeder 1999 Foto DK/Spillefilm
I Kina spiser de hunde 1999 Foto DK/Spillefilm
Nana 1999 Foto DK/Kort fiktion
Den onde cirkel 1999 Foto DK/Dokumentarfilm
FCK - sidste chance 1998 Foto DK/Dokumentarfilm
Taber! 1998 Foto DK/Kort fiktion
Bandleader - Pierre Dørge og New Jungle ochestra 1997 Foto DK/Dokumentarfilm
En ægte Brian 1997 Foto DK/Dokumentarfilm
Let's Get Lost 1997 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Ørnens øje 1997 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Pusher 1996 Foto DK/Spillefilm
Under New York 1996 Foto DK/Dokumentarfilm
To be or nothing to eat 1996 Foto DK/Kort fiktion
Portland 1996 B-fotograf DK/Spillefilm
Blomsterfangen 1996 Kameraoperatør, 2. unit DK/Kort fiktion
Operation Cobra 1995 Leo DK/Spillefilm
Menneskedyret 1995 Stunt performer DK/Spillefilm
Åndens turist 1994 Foto DK/Dokumentarfilm
Før Nattevagten 1994 Foto DK/Dokumentarfilm
Hvor ligger Painful City? 1993 Foto DK/Kort fiktion
Life - Part 3 1993 Foto DK/Kort fiktion
Sort høst 1993 Stunt performer DK/Spillefilm
Illusionernes værksted 1991 Foto DK/Dokumentarfilm
Møv og Funder 1991 Slagsbror DK/Spillefilm
Høfeber 1991 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 Fotografassistent, Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Casanova 1990 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Dagens helt 1989 Foto DK/Kort fiktion
Jydekompagniet 3 1989 Fotografassistent DK/Spillefilm
I Fridtjof Nansens fodspor over Indlandsisen 1988 Medvirkende, Foto DK/Dokumentarfilm
Højt at flyve - en film om stunt 1988 Foto DK/Dokumentarfilm
Jydekompagniet 1988 Fotografassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.