enda

Nalle Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Albert 2015 Tonemester, Dialogindspilning, Foley-optagelse, Lydmix DK/Spillefilm
Rastløs 2015 Foley-klipper DK/Kort fiktion
Far til fires vilde ferie 2015 Tonemester DK/Spillefilm
Al Medina 2015 Foley recordist DK/Spillefilm
9. april 2015 Lydmix DK/Spillefilm
Olsen Banden på dybt vand 2013 Lyddesign, Dialogklipper, Foley-klipper, Lydmix DK/Spillefilm
Jul i Bakkekøbing 2013 Lydmix (dansk version) U/Spillefilm
Everything's Gonna Be Pink 2013 Dialogmix U/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Tonemester (postproduktion), Mixer DK/Spillefilm
Lysår 2012 Mixer U/Dokumentarfilm
Gummi T 2012 Lydmix DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Foley-optagelse, Foley-klipper DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Tonemester DK/Spillefilm
Orla Frøsnapper 2011 Lydmix DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Lyddesign DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Rejsen til Saturn 2008 Tonemester DK/Spillefilm
Den sorte pimpernel 2007 Lyd DK/Spillefilm
Vidunderlig og elsket af alle 2007 Lydmix U/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Lydklipper Tv-serie
Linas hemmelige bog 2007 Dialog formix U/Spillefilm
Doxa 2005 Lydmix U/Spillefilm
H.C. Andersens eventyr 2004 Lydmix Tv-serie
Terkel i knibe 2004 Lydklipper DK/Spillefilm
Nærvær 2003 Lyd DK/Dokumentarfilm
Jan Guillous Ondskab 2003 Lyd U/Spillefilm
Stuart Little 2 2002 Lydmix (dansk version) U/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Lydmix DK/Spillefilm
The Zookeeper 2001 Lydmix U/Spillefilm
Tsatsiki - Venner for altid 2001 Lydmix U/Spillefilm
Monas verden 2001 Lydmix DK/Spillefilm
Så hvid som sne 2001 Lydmix U/Spillefilm
Tsatsiki, moren og politimanden 1999 Lydmix (dansk version) U/Spillefilm
Magnetisørens femte vinter 1999 Teknisk assistent DK/Spillefilm
Kun en pige 1995 Lydoptagelser DK/Spillefilm
Min fynske barndom 1994 Lyd DK/Spillefilm
De frigjorte 1993 Lyd DK/Spillefilm
Landsbyen 1991 Lyd Tv-serie
Otto er et næsehorn Lydmix DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.