enda

Nanna van Elk

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Iqbal & Den Indiske Juvel 2018 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Postproducer Tv-serie
Klovn Forever 2015 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Postproduktionsproducer DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Postproducer Tv-serie
All Inclusive 2014 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Rita 2 2013 Postproduktionsassistent Tv-serie
Putins kys 2012 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Free the mind 2012 Produktionsleder (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Rita 1 2012 Postproduktionskoordinator Tv-serie
En mors kamp for et normalt liv 2012 Koordinator (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Talenttyven 2012 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Kongens foged - sat på gaden 2012 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Koordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Med døden til følge 2011 Postproduktion DK/Dokumentarfilm
Min smukke datter 2011 Postproduktion DK/Dokumentarfilm
Svend 2011 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Love addict - historier om drømme, besættelse og længsel 2011 Postproduktionsmanager DK/Dokumentarfilm
Ballroom dancer 2011 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Min søsters børn vælter Nordjylland 2010 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Karla og Jonas 2010 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Se min kjole 2009 Postproduktion DK/Spillefilm
Den fremmede 2009 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
Headhunter 2009 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Karla og Katrine 2009 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Superbror 2009 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Album 2008 Postproduktion Tv-serie
To verdener 2008 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Nice To Meet You 2007 Produktionskonsulent (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Klinteskoven 2007 Postproducer DK/Dokumentarfilm
Ledsaget udgang 2007 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Karlas kabale 2007 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Lotto 2006 Producer (postproduktion) DK/Spillefilm
Supervoksen 2006 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Far til fire - i stor stil! 2006 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Aarhus 2005 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Lille Lise 2005 Postproduktionssupervisor DK/Kort fiktion
Ambulancen 2005 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Unge Andersen 2005 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Percy, Buffalo Bill og jeg 2005 Postproduktionssupervisor U/Spillefilm
Tid til forandring 2004 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Jesus & Josefine 2003 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Monas verden 2001 Postproducer DK/Spillefilm
Anna 2000 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.