enda

Nicklas Schmidt

(1976 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Unge Astrid 2019 Komponist U/Spillefilm
Edderskønne edderkopper 1 - Springedderkoppen 2018 Komponist DK/Dokumentarfilm
Justitsmord 2018 Komponist Dokumentarserie
Drabet uden lig (oversigt) 2018 Komponist Dokumentarserie
Lejemorderen 2018 Komponist Dokumentarserie
Skæbnemødet 2018 Komponist Dokumentarserie
Kronvidnerne 2018 Komponist Dokumentarserie
Varevognen 2018 Komponist Dokumentarserie
Beviset 2018 Komponist Dokumentarserie
Friheden 2018 Komponist Tv-serie
Håbet 2018 Komponist Tv-serie
Julemandens datter 2018 Komponist DK/Spillefilm
Grethe 2017 Komponist Tv-serie
Ferie på flygtningeøen 2017 Musik DK/Dokumentarfilm
Flaskepost fra P 2016 Komponist, Orkestrering DK/Spillefilm
Familien Jul - i nissernes land 2016 Komponist DK/Spillefilm
Zombiehagen 2015 Musik, Komponist DK/Kort fiktion
Klovn Forever 2015 Komponist DK/Spillefilm
Rejsen til Fjerkongens Rige 2014 Komponist, Musikproducer U/Spillefilm
Kolbøttefabrikken 2014 Komponist DK/Spillefilm
Hvide kæbe 2014 Musik DK/Dokumentarfilm
Familien Jul 2014 Komponist DK/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Komponist DK/Spillefilm
Ishavets kæmpe 2013 Musik DK/Dokumentarfilm
Den kæmpestore bjørn 2011 Komponist, Mix DK/Spillefilm
Ronal Barbaren 2011 Komponist DK/Spillefilm
Venus 2010 Musik DK/Kort fiktion
Velkommen til Borgen - Lev i dit værk mens det øves 2010 Komponist Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Loven binder og loven gør fri 2010 Komponist Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Lov er lov og lov skal holdes 2010 Komponist Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Gerning vil have tid, men tid vil også have gerning 2010 Komponist Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Folkets liv er lovens fylde 2010 Komponist Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Øv ret og kræv ret 2010 Komponist Tv-dokumentar
Zoomerne 2009 Musik DK/Spillefilm
Det perfekte kup 2008 Musik DK/Spillefilm
Helt ærlig, mor og far! Jonas - logistikchefens søn 2008 Musik DK/Dokumentarfilm
Helena - Direktørens datter 2008 Musik DK/Dokumentarfilm
Paragraf 15 2007 Komponist DK/Kort fiktion
Blodsøstre 2006 Musik DK/Kort fiktion
Drengen i kufferten 2006 Komponist DK/Kort fiktion
Pige med mobil 2005 Musik DK/Dokumentarfilm
Højdeskræk 2005 Musik DK/Kort fiktion
Ansvar 1999 Komponist DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.