enda
Person

Niclas Bendixen

(1972 – )

Instruktør og koreograf. Født 8/4 1972, København. Er autodidakt danser og koreograf og har instrueret en lang række teatermusicals.

Niclas Bendixen har været koreograf på spillefilm som ''Dirch'' (2011) og ''En kongelig affære'' (2012), ligesom han har instrueret begge sæsoner af tv-serien ''Ditte & Louise'' (2015-2016) samt spillefilmen ''Ditte & Louise'' (2018), der er hans spillefilmdebut.
Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Rom 2024 Instruktion, Manuskriptforfatter DK/Spillefilm
Druk 2020 Koreograf DK/Spillefilm
Unge Astrid 2019 Koreograf U/Spillefilm
Ditte & Louise 2018 Instruktion DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Instruktion Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Instruktion Tv-serie
Miraklet 2014 Koreograf DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Koreograf DK/Spillefilm
Cirkus Summarum 2011 Instruktion Tv-serie
Dirch 2011 Koreograf DK/Spillefilm
Superbror 2009 Koreograf DK/Spillefilm
Dansen 2008 Koreografi DK/Spillefilm
Fighter 2007 Dansekoreograf DK/Spillefilm
Der var engang en dreng - som fik en lillesøster med vinger 2006 Koreograf DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Pressefotograf, Koreografi Tv-serie
Tre ludere og en lommetyv 1993 Medvirkende Tv-serie