enda

Nicolai Linck

(1974 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den anden verden 2016 Lydklipper supervisor Tv-serie
Sameblod 2016 Foley recordist U/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Lyddesign DK/Spillefilm
9. april 2015 B-tonemester DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Foley-klipper, Dialogklipper DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 B-tonemester DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Lydklipper Tv-serie
Valg i kommunen 2013 Lydklipper Tv-serie
Kvinden i buret 2013 Dialogklipper, Foley-klipper DK/Spillefilm
Cheerleaders 2012 Lyd DK/Dokumentarfilm
Into the White 2012 Lyddesign U/Spillefilm
Julestjerner 2012 Lyddesign Tv-serie
Labrador 2012 Lyddesign DK/Spillefilm
Hïstorïsk dokument 2011 Lyd DK/Dokumentarfilm
Captain Awesome 2011 Lyddesign DK/Kort fiktion
Borgen 2 2011 Dialogklipper Tv-serie
Into Eernity 2010 Lyd DK/Dokumentarfilm
5 fortællinger om en far 2010 Lyd DK/Dokumentarfilm
Fini 2010 Lyd DK/Dokumentarfilm
Love during Wartime 2010 Lyd U/Dokumentarfilm
Næste gang bliver vi fugle 2009 Lyd DK/Dokumentarfilm
Lulu & Leon 2009 Lyd Tv-serie
Album 2008 Lyd Tv-serie
Maj & Charlie 2008 Tonemester Tv-serie
Comeback 2008 Tonemester DK/Spillefilm
Shanghai rap 2007 Lyd DK/Kort fiktion
Goodbye Bluebird 2007 Lyddesign DK/Kort fiktion
Danni 2007 Dialogklipper Tv-serie
Nynne 2006 Lydeffektklipper Tv-serie
In Transit 2005 Lyd, Lyddesign DK/Kort fiktion
Jul i Valhal 2005 Lydklipper Tv-serie
Bølle Bob & Smukke Sally 2005 Lydeffektklipper DK/Spillefilm
Cirkus 2004 Lyd DK/Kort fiktion
Vrede 2003 Lyd DK/Dokumentarfilm
Dag og nat 2003 Lydeffekt-indspilning DK/Spillefilm
Stjernekigger 2002 Toneassistent (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Postkort fra Mars 2001 Toneassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.