enda

Nicolaj Monberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ud og stjæle heste 2019 Klipper U/Spillefilm
En frygtelig kvinde 2017 Klipper DK/Spillefilm
Motley's Law 2016 Klipper DK/Dokumentarfilm
Flaskepost fra P 2016 Klipper DK/Spillefilm
Skammerens datter 2015 Vagt (stemme), Klipper DK/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Klipper DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Klipper Tv-serie
Skytten 2013 Chefklipper DK/Spillefilm
Peaceforce 2011 Klip DK/Kort fiktion
Klassefesten 2011 Supplerende klip DK/Spillefilm
Alle for én 2011 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Parterapi 2010 Klippeassistent DK/Spillefilm
Borgen 1 2010 Klipper Tv-serie
En historie om en pigetrio 2009 Klipper DK/Kort fiktion
Applaus 2009 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Boy Meets Girl 2008 Klip DK/Kort fiktion
Fighter 2007 Klipper (postproduktion) DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Klipper DK/Spillefilm
Super latte 2006 Klippekonsulent DK/Kort fiktion
Direktøren for det hele 2006 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Supervoksen 2006 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Turn back time 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Klovn 2005 Klip Tv-serie
Anklaget 2005 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Klippeassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Oh Happy Day 2004 Klip DK/Spillefilm
Se dagens lys 2003 Klip Tv-film
Forsvar 2003 Klip Tv-serie
Bagland 2003 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Manden bag døren 2003 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Dogville 2003 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Små ulykker 2002 Klip DK/Spillefilm
Livsforsikringen 2002 Klip DK/Kort fiktion
Angels of Brooklyn 2002 Klippekonsulent DK/Dokumentarfilm
Kald mig bare Aksel 2002 Titelsekvens DK/Spillefilm
Woyzeks sidste symfoni 2001 Fuld dansker, Klip DK/Kort fiktion
Omklædningsrummet 2001 Klip DK/Dokumentarfilm
Vejen tilbage 2001 Klip DK/Dokumentarfilm
Halgrims død 2000 Klip DK/Kort fiktion
Nana 1999 Medvirkende, Klip DK/Kort fiktion
Et øjeblik 1999 Klip DK/Dokumentarfilm
Belma 1996 Klippeassistent DK/Spillefilm
Blomsterfangen 1996 Co-klipper DK/Kort fiktion
Flemming og Berit 1994 Klippeassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.