enda

Nis Bøgvad

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mercur 2017 Musikkoordinator Tv-serie
3 ting 2017 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Forældre 2016 Musik-supervisor DK/Spillefilm
In Embryo 2016 Musikkonsulent U/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Hjørdis 2015 Musik-supervisor Tv-serie
I dine hænder 2015 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Klovn Forever 2015 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Music licensing DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Ækte vare 2014 Musik clearing DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Tarok 2013 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Musikkonsulent DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Music licensing DK/Spillefilm
Sover Dolly på ryggen? 2012 Music licensing DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Music licensing DK/Spillefilm
Dirch 2011 Music licensing DK/Spillefilm
Noget i luften 2011 Music licensing DK/Spillefilm
Den store dag 2005 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

ARTIKLER OG NYHEDER