enda
Person

Nis Bøgvad

Filmografi Musik
Titel År Funktion Kategori
Hvidstengruppen II – de efterladte 2022 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Krummerne – Det er svært at være 11 år 2022 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Malous jul 2020 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Mercur 2017 Musikkoordinator Tv-serie
3 ting 2017 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Forældre 2016 Musik-supervisor DK/Spillefilm
In Embryo 2016 Musikkonsulent U/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Hjørdis 2015 Musik-supervisor Tv-serie
I dine hænder 2015 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Klovn Forever 2015 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Sommeren ''92 2015 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Music licensing DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Ækte vare 2014 Musik clearing DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Tarok 2013 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Musikkonsulent DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Music licensing DK/Spillefilm
Sover Dolly på ryggen? 2012 Music licensing DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Music licensing DK/Spillefilm
Dirch 2011 Music licensing DK/Spillefilm
Noget i luften 2011 Music licensing DK/Spillefilm
Den store dag 2005 Musik-supervisor DK/Spillefilm