enda

Norman Nisbet

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ninna 2018 Colorist DK/Spillefilm
Team Hurricane 2017 Colorist DK/Dokumentarfilm
3 ting 2017 Colorist DK/Spillefilm
Grethe 2017 Colorist Tv-serie
Swinger 2016 Colorist DK/Spillefilm
Undercover 2016 Colorgrading DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Colorgrading DK/Spillefilm
The Neon Demon 2016 Colorist DK/Spillefilm
Audi - The Art of Performance 2015 Colorist DK/Eksperimentalfilm
Mikro 2015 Colorist DK/Eksperimentalfilm
Blow Sum Smoke 2015 Colorist DK/Eksperimentalfilm
Badehotellet 2 2015 Colorgrading Tv-serie
Op med halen 2014 Colorgrading Fiktionsserie
Op med halen - Første skoledag 2014 Colorgrading Tv-serie
Op med halen - Verdensstjerner 2014 Colorgrading Tv-serie
Op med halen - Kampvalg 2014 Colorgrading Tv-serie
Op med halen - Australsk fodbold 2014 Colorgrading Tv-serie
Op med halen - Bushkager 2014 Colorgrading Tv-serie
Op med halen - Talentshowet 2014 Colorgrading Tv-serie
No Exit 2 - Rise Against 2014 Colorgrading DK/Kort fiktion
Songs From the Soil 2014 Grading DK/Dokumentarfilm
The Man Who Saved the World 2014 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Livstråd 2013 Colorist DK/Eksperimentalfilm
Badehotellet 1 2013 Colorist Tv-serie
Cloud Chamber 2013 Grading Interaktive projekter
Borgen 3 2013 Colorgrading Tv-serie
Outsider 1:3 2012 Grading Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Grading Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Grading Tv-serie
Frit fald 2011 Digital colorgrading DK/Spillefilm
Borgen 2 2011 Colorgrading Tv-serie
Lykke 2011 Colorgrading Tv-serie
Melancholia 2011 Digital colorist DK/Spillefilm
En familie 2010 Digital colorist DK/Spillefilm
Bobby 2009 Colorgrading DK/Kort fiktion
Superbror 2009 Colorist DK/Spillefilm
Comeback 2008 Colorgrading DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Kolorist DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.