enda

Ole Kofoed

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fuglene over sundet 2016 Chefkostumier DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Kostumier DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Kostumier DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Kostumier DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 Chefkostumier DK/Spillefilm
Viceværten 2012 Kostumeassistance DK/Spillefilm
Forbandelsen 2012 Set design DK/Kort fiktion
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Kostumier DK/Spillefilm
Dirch 2011 Skrædder DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Kostumier DK/Spillefilm
Broderskab 2010 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Kostumedesigner Tv-serie
Camping 2009 Kostumer DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Chefkostumier DK/Spillefilm
Ekko 2007 Kostumer DK/Spillefilm
Lotto 2006 Kostumier DK/Spillefilm
Solia 2006 Kostumier DK/Kort fiktion
Familien Teddy 2006 Kostumedesigner Tv-serie
Solkongen 2005 Kostumer DK/Spillefilm
Min søsters børn i Ægypten 2004 Kostumer DK/Spillefilm
Til højre ved den gule hund 2003 Kostumer DK/Spillefilm
Halalabad blues 2002 Kostumer DK/Spillefilm
Mit liv som Bent 2001 Kostumer Tv-serie
Skjulte spor 2000 Kostumer Tv-serie
Olsen bandens første kup 1999 Kostumer Tv-serie
Albert 1998 Kostumer DK/Spillefilm
Kongeriget 1998 Kostumier Tv-serie
Kaos i opgangen 1997 Kostumer Tv-serie
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Påklæder (Danmark og Grønland) U/Spillefilm
Sort høst 1993 Skrædder DK/Spillefilm
Europa 1991 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Jørns historie 1976 Produktionsdesign Tv-film
Stockcar 1973 Produktionsdesign Tv-film
Ligemageri 1972 Produktionsdesign Tv-film
Dronningen 1972 Produktionsdesign Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.