enda
Person

Patrick O''Casey

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Gidseltagningen II 2019 Compositing Tv-serie
Tinkas juleeventyr 2017 Compositing Tv-serie
Den anden verden 2016 Visual effects Tv-serie
Sommeren ''92 2015 Compositing DK/Spillefilm
Lykke 2011 3D Tv-serie
Mille 2009 Online-klipper Tv-serie
Superbror 2009 Lead compositing DK/Spillefilm
Fighter 2007 Visual effects DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Digital compositing Tv-serie
Kollegiet 2007 Compositing DK/Spillefilm
Vikaren 2007 Digital compositing DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Digital compositing DK/Spillefilm