enda

Peter Bech

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fuglene over sundet 2016 Producer DK/Spillefilm
Outsider 1:3 2012 Producer Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Producer Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Producer Tv-serie
Min avatar og mig 2010 Producer DK/Dokumentarfilm
Tommy 2010 Producer DK/Dokumentarfilm
Mig og Jesper 2009 Glamour, Producer DK/Dokumentarfilm
Pers metode 2008 Producer DK/Dokumentarfilm
Paradis 2008 Producer DK/Dokumentarfilm
I et spejl i en gåde 2008 Udviklingsproducer U/Spillefilm
De kaldte os frisører 2007 Producer DK/Kort fiktion
Kolonien 2006 Producer DK/Dokumentarfilm
Klovn 2005 Peter, Mads' golfven Tv-serie
Store planer 2005 Producer DK/Spillefilm
Nynne 2005 Associate producer DK/Spillefilm
Sex, hopp och kärlek 2005 Co-producer U/Spillefilm
Tintin og mig 2004 Producer DK/Dokumentarfilm
Manden bag døren 2003 Stillfotograf, Producer DK/Spillefilm
P.O.V. - Point of View 2002 Bryllupsfotograf, Producer DK/Spillefilm
Okay 2002 Producer DK/Spillefilm
Halalabad blues 2002 Producer DK/Spillefilm
Metro - notater om de underjordiske 2002 Producer DK/Dokumentarfilm
Blod og håb 2001 Producer DK/Dokumentarfilm
Den højeste straf 2000 Foto, Producer DK/Dokumentarfilm
Dykkerne 2000 Producer DK/Spillefilm
Benzin i blodet 1999 Producer DK/Dokumentarfilm
Forbudt for børn 1998 Producer DK/Spillefilm
Simona 1998 Producer DK/Dokumentarfilm
Nattegn - en film om Peter Laugesen 1997 Foto DK/Dokumentarfilm
Patrioterne 1997 Foto, Producer DK/Dokumentarfilm
Headbang i Hovedlandet 1997 Producer DK/Dokumentarfilm
At gå op ad væggen 1997 Producer DK/Dokumentarfilm
Lykkefanten 1997 Producer DK/Kort fiktion
Ogginoggen 1997 Producer DK/Kort fiktion
Cykelhelten 1995 Foto, Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Monsterfest 1995 Foto, Produktionsleder DK/Kort fiktion
Abra kadabra 1995 Foto DK/Kort fiktion
Fra hjertet til hånden 1994 Foto DK/Dokumentarfilm
Kvindernes kamp for organisering og ligeløn 1991 Foto DK/Dokumentarfilm
Vi skal stadig kæmpe 1991 Foto DK/Dokumentarfilm
Perfect World 1990 Lys DK/Eksperimentalfilm
Oviri 1986 Fotografassistent DK/Spillefilm
Befrielsesbilleder 1982 Stillfotograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.