enda

Peter Zandersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hånd i hånd 2018 Karsten Tv-serie
Friheden 2018 Kim Tv-serie
Bedrag 1 2016 Jon Hansen Tv-serie
Bedrag 2 2016 Jon Tv-serie
Juleønsket 2015 Bjarne Tv-serie
Rita 3 2015 Bargæst Tv-serie
Dicte 2 2014 Lars Tv-serie
Min Datter 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Nordvest 2013 Betjent Kim Hansen DK/Spillefilm
Drengetur 2012 Kenneth DK/Kort fiktion
Forårsminder 2012 Mikkel DK/Kort fiktion
Et sikkert sted 2011 Faderen DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.