enda

Peter Zhelder

(1959 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hodja fra Pjort 2018 Rotten DK/Spillefilm
Sig det' løgn, Luis 2018 Wabo U/Spillefilm
Den utrolige historie om den kæmpestore pære 2017 Bodega piraten DK/Spillefilm
Robinson Crusoe 2016 Long John Silver U/Spillefilm
Albert 2015 Rapollo, Øvrige stemmer DK/Spillefilm
Det store nøddekup 2014 Lucky U/Spillefilm
Postmand Per - Filmen 2014 Betjent Arthur Søby U/Spillefilm
Asterix: Byplanlæggeren 2014 Hørmetix U/Spillefilm
Big Hero 6 2014 General U/Spillefilm
Jul i Bakkekøbing 2013 Melvin/presserobotten U/Spillefilm
Emil og Ida fra Lønneberg 2013 Præsten U/Spillefilm
Det regner med frikadeller 2 2013 Earl Devereaux U/Spillefilm
Olsen Banden på dybt vand 2013 Stemme DK/Spillefilm
Lille spejl på væggen der 2012 Grimm U/Spillefilm
Zambezia 2012 Cecil U/Spillefilm
Hotel Transylvania 2012 Quasimodo U/Spillefilm
Tad Stones - Den fortabte eventyrer 2012 Stemme U/Spillefilm
Hop 2011 Carlos U/Spillefilm
Fortællingen om Rosa - en film med og om plejebørn 2011 Stemme DK/Dokumentarfilm
Rango 2011 Balthazar/Fatter U/Spillefilm
Tintin: Enhjørningens hemmelighed 2011 Stemme U/Spillefilm
Hund og kat imellem: Kitty Galores hævn 2010 Butch U/Spillefilm
Winx Club - Det fortabte kongerige 2010 Hagen U/Spillefilm
Monsters mod aliens 2009 Missing Link U/Spillefilm
Det regner med frikadeller 2009 Earl Devereaux U/Spillefilm
Coraline 2009 Kat U/Spillefilm
Storm 2009 Væddeløbsspeaker DK/Spillefilm
G-force 2009 Stemme U/Spillefilm
Nat på museet 2 2009 Stemme U/Spillefilm
Horton og støvfolket Hvem 2008 Vlad U/Spillefilm
Wall-E 2008 Auto U/Spillefilm
Lucky Luke: Mod vest! 2008 Crook U/Spillefilm
Star Wars: The Clone Wars 2008 3PO U/Spillefilm
Asterix og de olympiske lege 2008 Stressos U/Spillefilm
Niko og de flyvende rensdyr 2008 Snitte og Sneblomsts far U/Spillefilm
Space chimps 2008 Houston U/Spillefilm
Hvor er Winkys hest? 2007 Stemme U/Spillefilm
Surf's up 2007 Reggie Belafonte U/Spillefilm
Den grimme ælling og mig 2006 Fritz DK/Spillefilm
De tre musketerer 2006 Gisake, m.fl. DK/Spillefilm
Kirikou og de vilde dyr 2005 Fetich på taget U/Spillefilm
Jagten på masken 2005 Stemme U/Spillefilm
Walter og Trofast - Det store grøntsagskup 2005 Stemme U/Spillefilm
De frygtløse - The muuhvie 2004 Rusty U/Spillefilm
Stor ståhaj 2004 Frankie U/Spillefilm
Motormagasinet 2004 Tannhäusers håndlanger Tv-serie
Garfield: The movie 2004 Stemme U/Spillefilm
Looney Tunes - Back in Action 2003 Instruktør U/Spillefilm
Frøernes spådom 2003 Ulv U/Spillefilm
Find Nemo 2003 Stemme U/Spillefilm
Billy Boy 900 - Vampyrkysset 2002 Koeflich DK/Kort fiktion
Ice Age 2002 Stemme U/Spillefilm
Niels Neutron - det lille geni 2001 Pølse U/Spillefilm
Pokémon 3 2001 Stemme U/Spillefilm
Vejen til El Dorado 2000 Tzekel-Kan i dansk version U/Spillefilm
Pokémon 2 2000 Stemme U/Spillefilm
Den lille ridder 1999 Stemme DK/Kort fiktion
Toy Story 2 1999 Slinky Dog U/Spillefilm
Pokémon 1999 Meowth U/Spillefilm
Tarzan 1999 Stemme U/Spillefilm
Drengen og jern-kæmpen 1999 Stemme U/Spillefilm
Inspector Gadget 1999 Gadgetmobil U/Spillefilm
Græsrødderne 1998 Plim U/Spillefilm
Karrusel 1998 Hans Krogh Tv-serie
Klokkeren fra Notre Dame 1996 Den gamle eremit U/Spillefilm
Bryggeren 1996 Michael Lunn Tv-serie
Toy story 1995 Slinky Dog U/Spillefilm
Babe - den kække gris 1995 Stemme U/Spillefilm
Den nye familie 1994 Medvirkende Tv-film
Løvernes konge 1994 Zazu U/Spillefilm
Aladdin 1992 Stemme U/Spillefilm
Dansen med Regitze 1989 John, 19 år DK/Spillefilm
Dina 1979 Medvirkende Tv-film
Aristocats 1970 Lafayette (1994-versionen) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.