enda

Phillip Jørgensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Håbet 2018 Belyser Tv-serie
Lykke-Per 2018 Belyser DK/Spillefilm
Sange i solen 2017 Belysningsmester DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Belysningsmester Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Belysningsmester Tv-serie
Aqua Mamas 2016 Fotograf DK/Kort fiktion
Sombra 2016 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Den magiske juleæske 2016 Fotograf DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Belysningsmester Tv-serie
Jeanne d'Arc 2015 Fotograf DK/Kort fiktion
Emmafilmemma 2014 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Slagtebænk Dybbøl 2014 Belysningsassistent DK/Dokumentarfilm
Ækte vare 2014 Belyser DK/Spillefilm
Skrå brædder 2013 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.