enda

Piv Bernth

(1956 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Herrens veje 2 2018 Executive producer Tv-serie
Arvingerne 3 2017 Executive producer Tv-serie
Bedrag 1 2016 Executive producer Tv-serie
Den anden verden 2016 Executive producer Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Executive producer Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Executive producer Tv-serie
Broen 3 2015 Executive producer Tv-serie
Broen 2 2013 Executive producer Tv-serie
Forbrydelsen III 2012 Executive producer Tv-serie
Forbrydelsen II 2009 Executive producer Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Executive producer Tv-serie
H.C. Andersen - historien om en digter 2005 Instruktion Tv-film
Nikolaj og Julie 2002 Executive producer Tv-serie
Toast 1999 Producer Tv-serie
Pas på mor 1998 Producent Tv-serie
Madsen og co. 1996 Instruktion Tv-serie
Elverhøj 1996 Instruktion Tv-film
Hallo, det er jul 1995 Instruktion Tv-serie
Tre ludere og en lommetyv 1993 Instruktion Tv-serie
Den go'e, den onde og den virk'li sjove 1990 Instruktion, Manus Tv-serie
Den gode, den onde & den virk'li sjove 1990 Instruktion, Manuskript Tv-serie
Den røde tråd 1989 Instruktion DK/Spillefilm
Revykøbing kalder 1973 Rekvisitør DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.