enda

Rikke Simonsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Journal 64 2018 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Før frosten 2018 Kostumier DK/Spillefilm
Underverden 2017 Chefkostumier DK/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 Kostumedesigner Tv-serie
Norskov 2 2017 Kostumedesigner Tv-serie
Sorgenfri 2016 Chefkostumier DK/Spillefilm
Rosemarie og gartnerens hemmelighed 2016 Kostumier U/Spillefilm
Norskov 1 2015 Kostumedesigner Tv-serie
Far til fires vilde ferie 2015 Chefkostumier DK/Spillefilm
Idealisten 2015 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Kostumier DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Kostumier (præproduktion) DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Kostumier DK/Spillefilm
MGP Missionen 2013 Chefkostumier DK/Spillefilm
Dicte 1 2013 Chefkostumier Tv-serie
Tvillingerne & julemanden 2013 Kostumedesigner Tv-serie
A-klassen 2012 Kostumer Tv-serie
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Chefkostumier DK/Spillefilm
Ludvig og julemanden 2011 Chefkostumier Tv-serie
Med lukkede øjne 2010 Kostumer DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 Kostumier DK/Spillefilm
Min pinlige familie og mutantdræbersneglene 2010 Kostumier (præproduktion) DK/Kort fiktion
Submarino 2010 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Kostumer DK/Spillefilm
No Right Turn 2009 Kostumer DK/Spillefilm
Himlen falder 2009 Kostumier DK/Spillefilm
Profetia 2009 Kostumier (præproduktion) DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Kostumier Tv-serie
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Frode - og alle de andre rødder 2008 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Dig og mig 2008 Chefkostumier DK/Spillefilm
Winter 2008 Kostumier DK/Eksperimentalfilm
Flammen & Citronen 2008 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Kostumier DK/Spillefilm
Frederikke 2007 Kostumer DK/Kort fiktion
De unge år 2007 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Råzone 2006 Kostumer, Makeup DK/Spillefilm
Ynglinge 2006 Kostumer DK/Kort fiktion
Partus 2006 Kostumer DK/Kort fiktion
Gaden 2003 Kostumedesigner DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.