enda

Per Sandholt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Selvhenter 2019 Klipper DK/Spillefilm
Kriger (oversigt) 2018 Klipper Tv-serie
Kriger - Begravelsen 2018 Klipper Tv-serie
Kriger - Testen 2018 Klipper Tv-serie
Kriger - Afhøringen 2018 Klipper Tv-serie
Kriger - Krigen 2018 Klipper Tv-serie
Kriger - Rotten 2018 Klipper Tv-serie
Kriger - Showdown 2018 Klipper Tv-serie
Borg 2017 Klipper U/Spillefilm
Hugo på bas 2016 Klipper DK/Dokumentarfilm
BUGS 2016 Klipper DK/Dokumentarfilm
Under sandet 2015 Klipper DK/Spillefilm
Flotel Europa 2015 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Norskov 1 2015 Klipper Tv-serie
Misfits 2015 Trailer-klipper, Teaser-klipper DK/Dokumentarfilm
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Klipper, Teaser-klipper, Trailer-klipper DK/Dokumentarfilm
The Numbers Station 2013 Klipper U/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Supplerende klip DK/Spillefilm
Arkitektur i live 2012 Klip DK/Dokumentarfilm
Searching For Bill 2012 Klippekonsulent DK/Dokumentarfilm
1/2 revolution 2011 Klip DK/Dokumentarfilm
Hovedløst begær 2011 Klip DK/Kort fiktion
Dirch 2011 Klipper DK/Spillefilm
Fra Haifa til Nørrebro 2010 Klip DK/Dokumentarfilm
Armadillo 2010 B-klipper DK/Dokumentarfilm
Den som dræber 2010 Klipper Tv-serie
Kunsten at overleve som barn 2010 Introklipper Tv-dokumentar
Et grønt skridt frem 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Manden med de gyldne ører 2009 Klip Tv-serie
Applaus 2009 Klipper DK/Spillefilm
Mig og Jesper 2009 Klipper DK/Dokumentarfilm
Quatraro Mysteriet 2009 Klipper Dokumentarserie
Gå med fred Jamil 2008 Klip DK/Spillefilm
Roskilde 2008 Klip, Klipper DK/Dokumentarfilm
Tvangsindlæggelsen 2008 Klip DK/Kort fiktion
Winter 2008 Klipper (præproduktion) DK/Eksperimentalfilm
AFR 2007 Klip DK/Spillefilm
Afsked 2004 Klipper DK/Kort fiktion
Gaden 2003 Klipper DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.