enda

Sanne Glæsel

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Borg 2017 Line producer U/Spillefilm
De vildfarne 2016 Manuskonsulent, Klippekonsulent DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Line producer DK/Spillefilm
Labrador 2012 Line producer DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 Line producer DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Produktionsleder Tv-serie
Velsignelsen 2009 Produktionsleder DK/Spillefilm
Antichrist 2009 Line producer DK/Spillefilm
Dansen 2008 Produktionsleder DK/Spillefilm
En enkelt til Korsør 2008 Produktionsleder DK/Spillefilm
Gå med fred Jamil 2008 Produktionsleder DK/Spillefilm
Frederikke 2007 Line producer DK/Kort fiktion
Forsvar 2003 Producer Tv-serie
Midsommer 2003 Produktionsleder DK/Spillefilm
Min søsters børn i sneen 2002 Produktionsleder DK/Spillefilm
Hjerteafdelingen 2002 Produktionskoordinator Tv-serie
Min søsters børn 2001 Produktionsleder DK/Spillefilm
Sange fra anden sal 2000 Co-producer U/Spillefilm
Barbara 1997 Line producer DK/Spillefilm
Morfars rejse 1993 Instruktørassistent U/Spillefilm
Åndernes hus 1993 Location manager U/Spillefilm
Planetens spejle 1992 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Guldregn 1988 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Kampen om den røde ko 1987 Produktionsleder DK/Spillefilm
Johannes' hemmelighed 1985 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Rainfox 1984 Produktion DK/Spillefilm
Midt om natten 1984 Assistent DK/Spillefilm
Forræderne 1983 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.