enda

Signe Vinther

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Vores mand i Amerika 2020 Effekter DK/Spillefilm
De forbandede år 2020 VFX producer DK/Spillefilm
Kød & blod 2020 Postproducer DK/Spillefilm
Gooseboy 2019 VFX-produktionsleder, Postproducer DK/Spillefilm
En flirt 2019 Postproducer DK/Kort fiktion
Valhalla 2019 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Selvmordsturisten 2019 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Den fremmede 2015 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Kolbøttefabrikken 2014 VFX-koordinator DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 VFX-koordinator Tv-serie
Lækre til vi dør 2013 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Tvillingerne & julemanden 2013 VFX-producer Tv-serie
Otto er et næsehorn 2013 Animationsassistent DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 VFX-koordinator DK/Spillefilm
A Hipstory 2012 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Gummi T 2012 Online-assistent DK/Spillefilm
Noter fra kælderen 2011 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Mægtige maskiner - på hjul og larvefødder (oversigt) 2009 Produktionsassistent Tv-serie
Mægtige maskiner – Tårnkran 2009 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Borerig 2009 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Asfaltmaskine 2009 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Kædegraver 2009 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Stribemalermaskine 2009 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Betonkanon 2009 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Sorteringsmaskine 2009 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Fræser 2009 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Piloteringsmaskine 2009 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Wiremaskine 2009 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Gravemaskine 2009 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Giraflift 2009 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Lastbil 2009 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.