enda

Signe Vinther

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kød & blod 2019 Postproducer DK/Spillefilm
Den fremmede 2015 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Kolbøttefabrikken 2014 VFX-koordinator DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 VFX-koordinator Tv-serie
Lækre til vi dør 2013 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Tvillingerne & julemanden 2013 VFX-producer Tv-serie
Kvinden i buret 2013 VFX-koordinator DK/Spillefilm
A Hipstory 2012 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Gummi T 2012 Online-assistent DK/Spillefilm
Noter fra kælderen 2011 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Mægtige maskiner - på hjul og larvefødder (oversigt) 2009 Produktionsassistent Tv-serie
Tårnkran 2009 Produktionsassistent Fiktionsserie
Borerig 2009 Produktionsassistent Fiktionsserie
Asfaltmaskine 2009 Produktionsassistent Fiktionsserie
Kædegraver 2009 Produktionsassistent Fiktionsserie
Stribemalermaskine 2009 Produktionsassistent Fiktionsserie
Betonkanon 2009 Produktionsassistent Fiktionsserie
Sorteringsmaskine 2009 Produktionsassistent Fiktionsserie
Fræser 2009 Produktionsassistent Fiktionsserie
Piloteringsmaskine 2009 Produktionsassistent Fiktionsserie
Wiremaskine 2009 Produktionsassistent Fiktionsserie
Gravemaskine 2009 Produktionsassistent Fiktionsserie
Lift 2009 Produktionsassistent Fiktionsserie
Lastbil 2009 Produktionsassistent Fiktionsserie
Otto er et næsehorn Animationsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.