enda

Sigurd Holmen Le Dous

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Peter og dragen 2016 Woodrow U/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Reklametegner Philip Dupont Tv-serie
Badehotellet 3 2015 Reklametegner Philip Dupont Tv-serie
Lulu 2014 Kasper DK/Kort fiktion
Sådan træner du din drage 2 2014 Eret U/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Agent Rød Tv-serie
Flyvemaskiner 2013 Løbsofficial U/Spillefilm
3000 meter 2012 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hotel Stalker 2012 Giminy DK/Kort fiktion
En kat i Paris 2012 Nico U/Spillefilm
Zarafa 2012 Mahmoud U/Spillefilm
Asterix - Obelix og briterne - 3 D 2012 Fixfax U/Spillefilm
Forbrydelsen III 2012 Asbjørn Juncker Tv-serie
Brendan og hemmelighedernes bog 2012 Bror Assoua U/Spillefilm
Klokkeblomst og vingernes hemmelighed 2012 Stemme U/Spillefilm
Svinehund 2011 Medvirkende DK/Kort fiktion
Biler 2 2011 Acer U/Spillefilm
Borgen 2 2011 Stig Rasmussen Tv-serie
To på flugt - et hårrejsende eventyr! 2010 Stemme U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.