enda

Silja Cohn Jeppesen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
En helt almindelig familie 2020 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Usynligt hjerte 2019 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Herrens veje 2 2018 Set rekvisitør Tv-serie
Den bedste mand 2017 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Den danske pige 2015 Kostumeassistent U/Spillefilm
Heartless 2 2015 Regi Tv-serie
1864 2014 Runner Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.