enda

Simon Ellegaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lykkelænder 2018 Mixer DK/Dokumentarfilm
Ramt 2017 Mastering DK/Kort fiktion
3 ting 2017 Mixer DK/Spillefilm
Anti 2016 Mixer DK/Spillefilm
Transit 2015 Lyddesigner, Lydmix DK/Kort fiktion
Sangen fra havet 2014 Lydmix (dansk version) U/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Lydmix DK/Spillefilm
Antboy 2013 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Fucking tøs 2012 Lydmix DK/Kort fiktion
Liv 2011 Lyd DK/Kort fiktion
Fortællingen om Rosa - en film med og om plejebørn 2011 Lyddesign, Lydmix DK/Dokumentarfilm
Bubbles 2011 Lydoptagelser DK/Spillefilm
Zomedy 2011 Lyd DK/Kort fiktion
Kældermenneske 2008 Lydmix DK/Kort fiktion
Yallahrup færgeby 2007 Dialogindspilning Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.