enda

Snorre Krogh

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Storyboard DK/Spillefilm
Den kæmpestore bjørn 2011 Storyboard DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Storyboard DK/Spillefilm
Rejsen til Saturn 2008 Storyboard DK/Spillefilm
Princess 2006 Storyboard DK/Spillefilm
Den grimme ælling og mig 2006 Storyboard DK/Spillefilm
Skyggen i Sara 2004 Storyboard DK/Kort fiktion
Terkel i knibe 2004 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
H.C. Andersens eventyr 2004 Storyboard Tv-serie
Bagland 2003 Storyboard DK/Spillefilm
Little People: Big Discoveries 2002 Storyboard Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.