enda

Søren Schwarzberg

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Notat 2020 Produktionsdesigner DK/Spillefilm
Før frosten 2019 Produktionsdesigner DK/Spillefilm
Valhalla 2019 Art director DK/Spillefilm
The Kindness of Strangers 2018 Scenograf DK/Spillefilm
Dobbeltspil 2018 Art director DK/Spillefilm
Mesteren 2017 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Den bedste mand 2017 Produktionsdesigner DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Scenograf DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Scenograf DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 Produktionsdesign DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Art director DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Art director DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Rekvisitør DK/Spillefilm
Superclásico 2011 Scenograf DK/Spillefilm
Magi i luften 2011 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Kvinden der drømte om en mand 2010 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Storm 2009 Scenograf DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Rekvisitør DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 Chefrekvisitør, Location scout (København) DK/Spillefilm
Wallander 2008 Rekvisitør Tv-serie
Flammen & Citronen 2008 Art director DK/Spillefilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Chefrekvisitør (præproduktion) DK/Spillefilm
Hjemve 2007 Scenograf DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Scenograf Tv-serie
Rejseholdet 2000 Rekvisitør Tv-serie
Edderkoppen 2000 Regi Tv-serie
Karrusel 1998 Rekvisitør Tv-serie
Tre ludere og en lommetyv 1993 Rekvisitør Tv-serie
Mørklægning 1992 Rekvisitørassistent Tv-serie
Landsbyen 1991 Regi Tv-serie
Medea 1988 Rekvisitør Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.