enda

Steen Stig Lommer

(1960 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mercur 2017 Peder Falk Tv-serie
Mennesker bliver spist 2015 Bjarne DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Træner DK/Spillefilm
Julestjerner 2012 Bjarne Tv-serie
Se min kjole 2009 Forretningsmand DK/Spillefilm
Store drømme 2009 Mogens Tv-serie
Pagten 2009 Poul Tv-serie
Kollegiet 2007 Katrines far DK/Spillefilm
Hjemve 2007 Missionær 2 DK/Spillefilm
Helmer og søn 2006 Jess DK/Kort fiktion
Et andet sted 2006 Henry Møller DK/Kort fiktion
Drømmen 2006 Lærer Olsen DK/Spillefilm
Supervoksen 2006 Buschauffør DK/Spillefilm
Nynne 2006 Borgmester Tv-serie
Deadline 2005 Mogens DK/Kort fiktion
Opbrud 2005 David DK/Spillefilm
Unge Andersen 2005 Oehlenschlæger DK/Spillefilm
Ørnen 2004 Villy Frandsen Tv-serie
Krøniken 2004 Volmer Sørensen Tv-serie
Afgrunden 2003 Urban Gad DK/Spillefilm
Som man behager 2003 Jester Tv-film
Se dagens lys 2003 Grøn ven Tv-film
Manden bag døren 2003 Kriminalassistent DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Svend Jarner Tv-serie
Plan B 2002 Kriminalassistent Tv-serie
102 dalmatinere 2000 Mr. Button U/Spillefilm
Edderkoppen 2000 Carlo Tv-serie
Pizza King 1999 Walther DK/Spillefilm
Pas på mor 1998 Morten Jacobsen Tv-serie
Laslos tema 1998 Medvirkende DK/Kort fiktion
Albert 1998 Diamantmanden DK/Spillefilm
Når mor kommer hjem... 1998 Aftenvagt DK/Spillefilm
Karrusel 1998 Klient Tv-serie
Fikumdik 1997 Klaus Schmidt Tv-serie
Deadline 1997 Medvirkende Tv-film
Kaos i opgangen 1997 Tv-producer Tv-serie
Alle tiders nisse 1995 Uffe Spage-Andersen Tv-serie
Jeg ville ønske for dig... 1995 Mogens Tv-serie
Pigen med de grønne øjne 1995 Medvirkende DK/Kort fiktion
Fæhår & Harzen 1995 Zbigniew Tv-serie
I lovens navn 1994 Medvirkende Tv-film
Nattevagten 1994 Chef 2 DK/Spillefilm
Slaget på tasken 1993 Medvirkende Tv-film
Mørklægning 1992 Frandsen, ugebladsfotograf Tv-serie
Superdame 1991 Købmand Tv-film
Den store badedag 1991 Blikkenslager DK/Spillefilm
Århus by Night 1989 Filmarbejder DK/Spillefilm
Falsk forår 1988 Medvirkende Tv-film
Een gang strømer... 1987 Medvirkende Tv-serie
Walter og Carlo (2) - yes, det er far 1986 Arnold DK/Spillefilm
Klitgården 1985 Fotografen Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.