enda

Stefan Pagels Andersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mennesker bliver spist 2015 Ung mand 1 DK/Spillefilm
Det andet liv 2014 Medvirkende DK/Spillefilm
Det grå guld 2013 IT-instruktør DK/Spillefilm
Den som elsker 2012 Bror DK/Kort fiktion
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Jan DK/Spillefilm
Ronnie ser på stjernerne 2010 Mads DK/Kort fiktion
Smukke mennesker 2010 Jonas' eksbofælle DK/Spillefilm
Dagen efter 2009 Jannik DK/Kort fiktion
Ynglinge 2006 Rasmus DK/Kort fiktion
Min søsters børn i Ægypten 2004 Jan DK/Spillefilm
Billy Boy 900 - Vampyrkysset 2002 Billy Boy DK/Kort fiktion
Klatretøsen 2002 Sebastian DK/Spillefilm
Min søsters børn i sneen 2002 Jan DK/Spillefilm
Kys kys 2001 Rasmus DK/Kort fiktion
Min søsters børn 2001 Jan, 14 år DK/Spillefilm
Mirakel 2000 Dennis P. DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.