enda
Person

Stine Brüel

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
De forbandede år 2 2022 Casting DK/Spillefilm
Puls – Sæson 2 (oversigt) 2021 Casting Fiktionsserie
Puls 2 1:9 – På flugt 2021 Casting Fiktionsserie
Puls 2 2:9 – Knock Knock 2021 Casting Fiktionsserie
Puls 2 3:9 – Fristet 2021 Casting Fiktionsserie
Puls 2 4:9 – Ingen vej tilbage 2021 Casting Fiktionsserie
Puls 2 5:9 – Hårdt mod hårdt 2021 Casting Fiktionsserie
Puls 2 6:9 – Hurtige hænder 2021 Casting Fiktionsserie
Puls 2 7:9 – Alt har en pris 2021 Casting Fiktionsserie
Puls 2 8:9 – Forrådt 2021 Casting Fiktionsserie
Puls 2 9:9 – Sæt mig fri 2021 Casting Fiktionsserie
De forbandede år 2020 Casting DK/Spillefilm
Puls – Sæson 1 (oversigt) 2020 Casting Fiktionsserie
Puls 1:9 – Hemmeligheder 2020 Casting Fiktionsserie
Puls 2:9 – På lånt tid 2020 Casting Fiktionsserie
Puls 3:9 – Find deres fejl 2020 Casting Fiktionsserie
Puls 4:9 – Afsløret 2020 Casting Fiktionsserie
Puls 5:9 – Ramt 2020 Casting Fiktionsserie
Puls 6:9 – Det smitter 2020 Casting Fiktionsserie
Puls 7:9 – En bid af æblet 2020 Casting Fiktionsserie
Puls 8:9 – Fanget 2020 Casting Fiktionsserie
Puls 9:9 – Festen 2020 Casting Fiktionsserie
Gidseltagningen II 2019 Børnecasting Tv-serie
Oktoberdreng 2018 Casting DK/Kort fiktion
Friheden 2018 Børnecasting Tv-serie
Tinkas juleeventyr 2017 Casting Tv-serie
Den bedste mand 2017 Casting DK/Spillefilm
Anti 2016 Casting DK/Spillefilm
Regel nr. 1 2003 Casting DK/Spillefilm
P.O.V. - Point of View 2002 Casting DK/Spillefilm
Charlie Butterfly 2002 Casting DK/Spillefilm
Snøvsen ta''r springet 1994 Pædagogen DK/Spillefilm