enda

Stine Meldgaard Madsen

Producer. Bachelor i Nordiske Studier fra Københavns Universitet.


Stine Meldgaard Madsen har produceret flere dokumentar- og spillefilm, heriblandt dokumentaren "Præsidenten" (2011) samt spillefilmene "Smukke mennesker" (2010), der vandt flere danske og internationale priser, "Swinger" (2016) og "Jeg er William" (2017).


Til Tv har Meldgaard produceret dramaserien "Mercur" (2017).

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Mercur 2017 Producer Tv-serie
Jeg er William 2017 Producer DK/Spillefilm
Swinger 2016 Producer DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Associate producer DK/Spillefilm
Forhandleren 2014 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Tyveriet af Afrika 2012 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
En kongelig affære 2012 Producerassistent DK/Spillefilm
Præsidenten 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Smukke mennesker 2010 Producer DK/Spillefilm
Fra Haifa til Nørrebro 2010 Associate producer DK/Dokumentarfilm
Sandheden om mænd 2010 Producerassistent DK/Spillefilm
Gå med fred Jamil 2008 Assisterende producer DK/Spillefilm
Papa 2007 Producer DK/Kort fiktion
Hjemve 2007 Producerassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.