enda

Stine Thaning

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Herrens veje 2 2018 Kostumedesigner Tv-serie
Herrens veje 1 2017 Chefkostumier Tv-serie
Der kommer en dag 2016 Chefkostumier DK/Spillefilm
The Model 2016 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Kostumier Tv-serie
Bankerot 2014 Kostumedesigner Tv-serie
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Chefkostumier DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Chefkostumier DK/Spillefilm
Borgen 3 2013 Kostumier Tv-serie
Borgen 2 2011 Kostumier Tv-serie
Borgen 1 2010 Kostumier Tv-serie
Livvagterne 2008 Kostumekoordinator Tv-serie
Krøniken 2004 Kostumer Tv-serie
Rejseholdet 2000 Kostumer Tv-serie
Dybt vand 1999 Kostumer Tv-film
En fri mand 1996 Kostumer Tv-serie
Kajs fødselsdag 1990 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Manden indeni 1989 Kostumer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.