enda

Sunit Parekh-Gaihede

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Familien Jul og Nissehotellet 2021 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Buster 2021 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Drømmebyggerne 2020 Software udvikler, Producer, Colorgrader, Animationsudvikling DK/Spillefilm
Psykosia 2019 VFX artist DK/Spillefilm
Ud og stjæle heste 2019 VFX-supervisor U/Spillefilm
Grænse 2018 VFX-supervisor U/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Genstart 2016 Co-producer DK/Kort fiktion
Familien Jul - i nissernes land 2016 Visual effects DK/Spillefilm
The Neon Demon 2016 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Machine 2015 Instruktion, Manusforfatter, Cheffotograf, Producer, Klipper, Karakterdesign DK/Kort fiktion
Badehotellet 2 2015 VFX-supervisor Tv-serie
The Man Who Saved the World 2014 Visual effects DK/Dokumentarfilm
Badehotellet 1 2013 Visual effects supervisor Tv-serie
Glidende mavelandinger 2012 CGI koordinator DK/Kort fiktion
The Saga of Biôrn 2011 Animationssupervisor DK/Kort fiktion
The Backwater Gospel 2011 Produktionssupervisor DK/Kort fiktion
Last Fall 2011 Animationssupervisor DK/Kort fiktion

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
1st Prize in the Animated Feature Film 2020 Chicago Int. Children's Film Festival 2020 Drømmebyggerne
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Stockholm Film Festival Junior 2021-04-19 Drømmebyggerne
Chicago Int. Children's Film Festival 2020-11-13 Drømmebyggerne
Kristiansand International Children's Film Festival 2020-04-21 Drømmebyggerne
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.