enda

Sunit Parekh-Gaihede

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Minna og drømmebyggerne 2020 Teknisk instruktør DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Genstart 2016 Co-producer DK/Kort fiktion
Familien Jul - i nissernes land 2016 Visual effects DK/Spillefilm
The Neon Demon 2016 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Machine 2015 Instruktion DK/Kort fiktion
Badehotellet 2 2015 VFX-supervisor Tv-serie
The Man Who Saved the World 2014 Visual effects DK/Dokumentarfilm
Badehotellet 1 2013 Visual effects supervisor Tv-serie
Glidende mavelandinger 2012 CGI koordinator DK/Kort fiktion
The Saga of Biôrn 2011 Animationssupervisor DK/Kort fiktion
The Backwater Gospel 2011 Produktionssupervisor DK/Kort fiktion
Last Fall 2011 Animationssupervisor DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.