enda

Sven Clausen

(1943 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
DNA 2019 Producer Tv-serie
Mercur 2017 Producer Tv-serie
Norskov 1 2015 Executive producer Tv-serie
Dicte 2 2014 Executive producer Tv-serie
Julestjerner 2012 Producer Tv-serie
Livvagterne 2008 Producent Tv-serie
Sommer 2008 Executive producer Tv-serie
Krøniken 2004 Producer Tv-serie
Ørnen 2004 Producent Tv-serie
De udvalgte 2001 Producer Tv-serie
Rejseholdet 2000 Producer Tv-serie
TAXA 1997 Producer Tv-serie
Frihedens skygge 1994 Produktion Tv-serie
Gøngehøvdingen 1992 Producer Tv-serie
Landsbyen 1991 Executive producer Tv-serie
Alle elsker Debbie 1987 Dramaturg Tv-serie
Fødselsdagsselskabet 1964 Manus Tv-film
Bureauslaven 1964 Manus Tv-film
Paladsrevolutionen 1963 Manus Tv-film
Paladsrevolution 1959 Manus Tv-film
I rosenlænker 1959 Manus Tv-film
Kivfuglen 1955 Manus Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.