enda

Svend Colding

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det stærkeste barn 2018 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Bedrag 2 2016 Instruktørassistent, AV-assistent Tv-serie
Bedrag 1 2016 Video-assistent, Runner Tv-serie
Den fremmede 2015 Belyser DK/Kort fiktion
En kvinde køber ind 2015 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Comeback 2015 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Juleønsket 2015 2. kameraassistent Tv-serie
Idealisten 2015 Runner DK/Spillefilm
Mord uden grænser 2015 Runner Tv-serie
Bonne année 2014 Belyser DK/Kort fiktion
Natten er ung 2014 Belyser DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.