enda

Thomas Guldberg Madsen

(1971 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Undtagelsen 2019 Finn DK/Spillefilm
Den bedste mand 2017 Morten Møller DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Jan, støttegruppe DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Hjertelæge Tv-serie
Ronal Barbaren 2011 Scratch dialogue DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Per Tv-serie
Maj & Charlie 2008 René Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.