enda

Thomas Karlsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De frivillige 2019 Scenograf DK/Spillefilm
Kriger (oversigt) 2018 Chefrekvisitør Tv-serie
Kriger - Begravelsen 2018 Chefrekvisitør Tv-serie
Kriger - Testen 2018 Chefrekvisitør Tv-serie
Kriger - Afhøringen 2018 Chefrekvisitør Tv-serie
Kriger - Krigen 2018 Chefrekvisitør Tv-serie
Kriger - Rotten 2018 Chefrekvisitør Tv-serie
Kriger - Showdown 2018 Chefrekvisitør Tv-serie
Lykke-Per 2018 Location scout DK/Spillefilm
Den bedste mand 2017 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 Chefrekvisitør Tv-serie
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Produktionsdesigner DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Chefrekvisitør Tv-serie
Juleønsket 2015 Rekvisitør Tv-serie
Mænd og høns 2015 Produktionsdesignkoordinator DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Chefrekvisitør Tv-serie
Labrador 2012 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Far til fire - til søs 2012 Rekvisitør DK/Spillefilm
Eksperimentet 2010 Chefrekvisitør (Grønland) DK/Spillefilm
Opbrud 2005 Scenograf DK/Spillefilm
Rembrandt 2003 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
The Intended 2002 Rekvisitør U/Spillefilm
Monas verden 2001 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Hånden på hjertet 2000 Rekvisitør U/Spillefilm
Dancer in the Dark 2000 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.