enda

Thomas Voss

(1977 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tordenskjold & Kold 2016 Lærer på Kadetskolen DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Mark Nyager Tv-serie
We 2015 Jacob DK/Kort fiktion
Far til fires vilde ferie 2015 Politimand 1 DK/Spillefilm
Mord uden grænser 2015 Black Clad Man Tv-serie
Fasandræberne 2014 Stemme DK/Spillefilm
Antboy 2013 Carsten DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Bryllupsgæst DK/Spillefilm
Vilddyr 2010 Biologilærer DK/Kort fiktion
Yogi bear 2010 Skovbetjent Smith U/Spillefilm
Listen 2009 Medvirkende DK/Kort fiktion
Bobby 2009 Martin DK/Kort fiktion
Julefrokosten 2009 Anders Bo DK/Spillefilm
Dig og mig 2008 Kenneth DK/Spillefilm
Blå mænd 2008 Jespers kollega DK/Spillefilm
Panser 2008 Jacob DK/Kort fiktion
Flammen & Citronen 2008 Teddy DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Yngre mand DK/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 Ung tjener DK/Spillefilm
Min mors kærlighed 2005 Thomas DK/Kort fiktion
Drabet 2005 Tobias DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.