enda

Thomas Waern Gabrielsson

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kæledyrenes Hemmelige Liv 2 2019 Stemme U/Spillefilm
Home Grown 2017 Faderen DK/Kort fiktion
Bedrag 2 2016 Martin Enevoldsen Tv-serie
The Last Kingdom 2015 Guthrum Tv-serie
Den lille prins 2015 Slange U/Spillefilm
Teenland 2014 Stemme DK/Kort fiktion
Skumtimmen 2013 Lennart Henriksson U/Spillefilm
Tomgang 2013 Heinrich Tv-serie
En kongelig affære 2012 Rantzau DK/Spillefilm
Forbrydelsen III 2012 GM Tv-serie
Op 2009 Alfa U/Spillefilm
Livvagterne 2008 Leon Hartvig Tv-serie
Remix 2008 Michael DK/Spillefilm
Deroute 2008 Jacques Lefevre Tv-serie
Ibrahim 2007 Thomas DK/Kort fiktion
Tempelriddernes skat II 2007 Olaf DK/Spillefilm
Cecilie 2007 Peter, genbo DK/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 Edmund Ulvbane U/Spillefilm
Wallander: Fotografen 2006 Robert Thuresson U/Spillefilm
Nynne 2006 Lars Håkanson, fotograf Tv-serie
Prag 2006 Faderens stemme DK/Spillefilm
Sophie 2006 Thomas DK/Kort fiktion
Oskar & Josefine 2005 Kaptajnen DK/Spillefilm
Af banen! 2005 Simon DK/Spillefilm
Ørnen 2004 Sergej Varsjinskij Tv-serie
Afgrunden 2003 Onkel Anton DK/Spillefilm
Limbo 2002 Medvirkende DK/Kort fiktion
En kærlighedshistorie 2001 Gustav, svensker DK/Spillefilm
Hotellet 2000 Overfaldsmand Tv-serie

Som Thomas Gabrielson

Title År Funktion Category
Istedgade 2006 Thomas DK/Kort fiktion
Febris 2003 Tobias Klein DK/Kort fiktion
Rembrandt 2003 Erik DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Steen Grepke, journalist Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.