enda

Tine Nikali

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kaptajn Bimse 2019 CGI DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Compositing DK/Spillefilm
The Neon Demon 2016 Compositing DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Compositing DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 Compositing DK/Spillefilm
Jagten 2013 Compositing DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Compositing DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Slow motion FX DK/Spillefilm
Hun synger 2011 Visual effects DK/Dokumentarfilm
Melancholia 2011 Compositing DK/Spillefilm
Manderlay 2005 3D-artist DK/Spillefilm
Brødre 2004 Animation DK/Spillefilm
Dogville 2003 3D-animation DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.