enda

Tom Jensen

(1965 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sig det' løgn, Luis 2018 Mog U/Spillefilm
Bien Maja - På nye honning eventyr 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Prøven 2018 Medvirkende DK/Kort fiktion
Gud taler ud 2017 Overlæge DK/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 Henrik Tv-serie
Trolls 2016 Biggie U/Spillefilm
Dicte 3 2016 Præst Tv-serie
Eventyret om Askepot 2015 Hofgreven U/Spillefilm
Den gode dinosaur 2015 Boje U/Spillefilm
På toppen af verden 2015 Navy U/Spillefilm
Idealisten 2015 Bent Ove Andersen DK/Spillefilm
Flyvemaskiner 2: Redningsaktionen 2014 Stemme U/Spillefilm
LEGO Filmen - Et klodset eventyr 2014 Jernskæg U/Spillefilm
Bankerot 2014 Terapeut Tv-serie
Otto er et næsehorn 2013 Toppers far DK/Spillefilm
Flyvemaskiner 2013 Tørstig U/Spillefilm
Rita 2 2013 Mogens, Davids far Tv-serie
Piggy 2012 Faderen DK/Kort fiktion
Marco Macaco 2012 Tjener, vagt og pirat DK/Spillefilm
Lille spejl på væggen der 2012 Fnis U/Spillefilm
Savanne banden 2011 Pierre U/Spillefilm
Tintin: Enhjørningens hemmelighed 2011 Kaptajn Haddock U/Spillefilm
Den C 2011 Commandante U/Spillefilm
Dirch 2011 Håndlanger DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Plejehjemsbeboer DK/Spillefilm
Monsters mod aliens 2009 B.O.B. U/Spillefilm
Nat på museet 2 2009 Stemme U/Spillefilm
Pagten 2009 Bjørn Tv-serie
Monsterjægerne 2009 Lunas far DK/Spillefilm
Space Chimps 2008 Zartog U/Spillefilm
Horton og støvfolket Hvem 2008 Formand U/Spillefilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Peter Hjerne DK/Spillefilm
Allegro 2005 Tjener DK/Spillefilm
Fartstriber 2005 Stemme U/Spillefilm
Polar-ekspressen 2004 Steamer (Michael Jeter) U/Spillefilm
Tid til forandring 2004 Kirketjener DK/Spillefilm
Katten 2003 Katten U/Spillefilm
Spy kids 2 - Drømmenes ø 2002 Alexander Minion U/Spillefilm
Spy Kids 2001 (Tony Shalhoub) U/Spillefilm
Helten Henning 1998 Medvirkende DK/Kort fiktion
Elverhøj 1996 Poul Flemming Tv-film
Kun en pige 1995 KU fører DK/Spillefilm
Tango for tre 1994 Medvirkende Tv-serie
Roser og persille 1993 Spejderfører DK/Spillefilm
10:32 tirsdag - en kærlighedshistorie 1991 Medvirkende DK/Kort fiktion
Auf Wiedersehen 1991 Medvirkende DK/Kort fiktion
Ved vejen 1988 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.